Lydbøger fra Netlydbog.dk

Lån digitale lydbøger til din computer, tablet eller mobiltelefon.

 • Vælg mellem knap 4000 titler
  Der er rigtig meget skønlitteratur, men du finder også børnebøger til alle aldersgrupper og faglitteratur.
 • Stream til din computer
  Hvis du ikke ønsker at downloade lydbogen, kan du høre den online på din computer.
 • App til tablet og smartphone

  Hent eReolens app fra App Store til iPad eller iPhone og lyt til lydbøgerne fra netlydbog offline. Se mere her.
 • Lån 4 lydbøger om måneden
  Du kan låne lydbøgerne i 30 dage, hvorefter de automatisk holder op med at fungere.

Download lydbøger her


Hvem kan låne?

For at kunne downloade lydbøger på Netlydbog.dk via Horsens kommunes biblioteker skal du bo i Horsens Kommune og være oprettet som låner på et af kommunens biblioteker.

Du skal bruge dit cpr.- eller lånernummer samt den pin-kode, du normalt anvender på biblioteket, for at få adgang til lydbøgerne.

Android

eReolens app, som gør det muligt at lytte til lydbøger fra netlydbog offline, er under udvikling til android-telefoner og -tablets. Indtil den er klar, er det muligt at streame lydbøgerne via browseren på android-devices. Læs mere her.

6 kommentarer til “Lydbøger fra Netlydbog.dk

 1. efter det nye system/opdatering af selvbetjening, sker der at jeg downloader lydbøger som sædvanligt og åbner som jeg plejer og udpakker som vanligt, og jeg lægger filerne ind på min mp3. Så har vi balladen, for filerner er på den, men mp3 fortæller at der er licence error ?
  Så er jeg på den, hvad er der galt ?

 2. Hej Christine

  Jeg vil tro det har noget at gøre med en indstilling på din mp3 afspiller. Prøv at kigge under indstillingerne på afspilleren efter noget med “overførsel” eller “transfer”. Hvis du finder et sted, hvor du kan vælge “MTP”, så prøv det og overfør igen. MTP overfører filen + licensen, USB overfører kun filen og du kan få den fejl du beskriver.

 3. Halløj.. Når jeg forsøger at streame lydbog på min ipod bliver der meddelt at biblioteket har opnået sin forbrugergrænse for denne måned??? Kan det da passe??
  MVH
  Linda Arild Hansen

 4. Til rette vedkommende på Biblioteket.

  Jeg har forhørt mig på Biblioteket omkring lån af lydbøger, for at være på forkant inden jeg køber en mp3.

  Men så har jeg følgende problem:
  Ingen af de steder jeg har forhørt mig både på nettet og i butikkerne i Horsens har en mp3 der understøttes af WMA og DRM10.

  Kan i hjælpe mig – specielt hvem der forhandler en mp3 der kan bruges og hvad den hedder. Med venlig hilsen Karen

 5. mit problem ligner: “Fra Christine Grønskov Dato 12. april 2012 kl. 10:19” = vanskeligheder med at overføre licensen. Jeg har fundet MTP , men hvordan sikrer jeg at det lige netop er her filerne overføres til?

  FX har jeg downloadet og overført Bent Haller “Ham der søger død..” Starter fint med de første tre lydfiler, så springes nr 4 over og der fortsættes med nr 5 lydfil. Hvad sker der ? Jeg har haft samme problem med filer, der springes over ved Karsten Jensens “Vi de druknede” . Hvad gør jeg galt?

  på forhånd tak for hjælpen mvh Hanne Andreasen

 6. Hej Hanne

  Det lyder som om nogle af filerne ikke har fået licensen med. Prøv at afspille dem på din pc først. Under afspilningen hentes licensen. Når nogle af dem fungerer på din mp3 afspiller, tyder det på at du er på rette spor.

  Vh Niels Kaagaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *