Teori til kørekort

Forbered dig på køreprøven over nettet med kurser bygget op efter Rigspolitiets undervisningsplan. De indeholder prøver og tests i det teoretiske stof, der kræves for at kunne bestå politiets teoriprøver.

 • Opret en konto
  Første gang, du bruger TURteori, skal du oprette en konto.
 • Vælg et kursus
  Horsens kommunes biblioteker giver adgang til 7 forskellige kurser. Se listen herunder og brug links for at oprette en konto.

Kurser


Hvem kan låne?

For at kunne bruge TURteori på nettet via Horsens kommunes biblioteker skal du bo i Horsens Kommune og være oprettet som låner på et af kommunens biblioteker.

Du skal bruge dit cpr.- eller lånernummer samt den pin-kode, du normalt anvender på biblioteket, for at få adgang til kurserne.

11 kommentarer til “Teori til kørekort

 1. den giver mig den fejle
  Du har ikke adgang til at låne materialer fra turteori.dk fra denne ip-adresse.

  Din ip-adresse er: 188.180.161.142

 2. Hej Janus. den skriver skriver at det ikke er tilladt for mig at låne pga. min IP adresse ?

 3. Hej Van Nghia Le

  Er det kontoen hos biblioteket eller hos TURteori, der er problemet? Du kan evt. lige komme forbi biblioteket, så kan vi kigge nærmere på det.

 4. Hej, jeg følger hele proceduren, men når jeg skal afspille en video, er hjemmesiden en hvid skærm og der er ingen video. Dette er fra min iPad, kan det være grunden til det?

 5. Hej Fritz

  Jeg har lige tjekket – og ja, det er desværre iPaden, der er problemet. Filmene skal bruge en Flash player, og det har Apples produkter det ikke så godt med 🙁

 6. Hej. Nu gør jeg det fra min computer og ikke min ipad.  Men nu kan der ikke afspilles lyd fra størstedel af videorne. Jeg er 100% sikker, at lyd-udstyret på min com. virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *