For studerende

Her har vi samlet databaser, hjemmesider m.m. til opgaveskrivende.

Biblioteksvagten
Du kan ringe til, chatte med eller maile til biblioteksvagten og få svar på (næsten) alt.
Biblioteksvagten.dk drives af biblioteker over hele landet og har åbent uden for bibliotekets normale åbningstid. Se mere her.

”Book en bibliotekar”
Er en service, hvor vi yder hjælp til informationssøgning for dem, der skal skrive en opgave. Man bestiller en tid via hjemmesiden, hvor man også kan læse mere om ordningen.

Databaser – Alle de interessante, med links til resten
Biblioteket har købt adgang til en lang række databaser og services på nettet, som på den måde er blevet gratis for dig at bruge. Her er udvalgt dem, der er bedst til opgaveskrivning, men biblioteket tilbyder også gratis adgang til musik, film, spil og andet via internettet – det kan du alt sammen finde her.

Det eneste, der kræves for at kunne bruge databaserne, er, at du bor i Horsens Kommune og er oprettet som låner på biblioteket. Du får adgang ved hjælp af dit lånernummer/CPR-nummer og din PINkode.

Skrivopgave.dk
Ved du ikke, hvordan du skal starte med din opgave? Skrivopgave.dk er stedet, hvor du får styr på informationssøgning, litteraturliste, kildekritik og meget andet.

Studiehjørne
Biblioteket har indrettet et hjørne med borde og stole, hvor man kan sidde og arbejde med sin bærbare pc.

Studierum
Mangler du fred og ro til at arbejde? Biblioteket har to studierum, som du kan reservere. Lokalet rummer ikke PC, men der er trådløst internet, så man kan tage sin egen pc med. Der er desuden adskillige områder på biblioteket, der kan bruges som studiepladser.
Du kan reservere Studierummene her eller ved at kontakte biblioteket.

Studietorv
Computerne på Studietorvet rummer netadgang, Word / Officepakken plus adgang til scanner. Du kan reservere plads på Studietorvet her eller ved at kontakte biblioteket

Trådløst internet
Der er nu trådløst internet på hele Horsens Bibliotek, så man er i stand til at arbejde på sin egen pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *